Korábban nem éreztük szükségét blogunk elindításának. Ennek az oka, hogy úgy gondoltuk, hogy sok helyen olvashatnak az Ügyfeleink a honlapkészítésről. Azonban azt kellett tapasztalnunk, hogy a legtöbb ilyen témájú blog nem a honlaptulajdonosoknak szól, hanem sokkal inkább a programozóknak, az a kevés pedig, amelyik a honlaptulajdonosoknak szól, vagy saját magát akarja eladni, vagy nem üti meg a mércét. Amikor megkérdeztük Ügyfeleinket, hogy ők örülnének-e egy ilyen blognak az megadta a kezdőlökést, hiszen mindenki kivétel nélkül kitörő lelkesedéssel fogadta a blog ötletét.

Éppen ezért elhatároztuk, hogy beindítjuk a Honlap Cégeknek blogját. A blog célja, hogy segítséget és iránymutatást adjon a weboldalkészítés buktatóiról, a lehetőségeiről és mindarról amire Önnek kell odafigyelnie a honlapkészítés előtt, alatt és utána is.
Tehát blogunkat elsősorban azoknak szánjuk, akik nem értenek igazán a honlapkészítéshez, de tudják, hogy ma már elengedhetetlen egy kiváló weblap az üzleti sikerhez.
Azoknak írjuk a blogot, akiknek már van honlapjuk, vagy azoknak, akik még csak most kacérkodnak a honlap készítés gondolatával.
Kívánjuk, hogy hasznos és bevételtermelő információkat olvassanak itt, és ha kérdésük van tegyék fel bátran.
Ha van ötlete, hogy milyen témában olvasna szívesen bejegyzést, kérjük írja meg az info@honlapcegeknek.hu e-mail címre, és ígérjük igyekszünk alaposan körbejárni a témát.
Várjuk hozzászólásaikat, véleményüket, és kérdéseiket a Honlap Cégeknek Blogján!