A Honlap Cégeknek weboldalai funkcióik miatt különlegesek.

A funkciók, melyek minden sikeres oldalon megtalálhatók!

A Honlap Cégeknek által készített oldalak különlegesek. Nemcsupán azért, mert profi webdesignerek teljesen egyedi design-t készítenek minden egyes weboldalunkhoz. Nem is csak azért, mert bárki tudja kezelni weboldaljainkat programozói segítség nélkül.

Sőt nem is arra gondolok, hogy a Honlap Cégeknek a lehető legmodernebb technikával készíti az oldalakat.

A Honlap Cégeknek weboldalai funkcióik miatt különlegesek.

Több éve teszteljük a különböző weboldalakat, és vizsgáljuk, hogy miért is olyan sikeresek. Mintegy 100 sikeres, bevételt termelő weboldal alapos elemzése után rengeteg tévhitet megcáfolhattunk.

Egy weboldalba nem szükséges millió funkció a sikerhez.

Sőt azt tapasztaluk, hogy egy bizonyos mennyiségű funkció fölött az oldalak hatékonysága egyre csökken. Ez azt jelenti, hogy a funkció halmozás (ami igencsak jellemző a mai weboldalakra), nemhogy nem használ, hanem egyenesen árt a weboldalaknak. Megvizsgáltuk továbbá, hogy vannak-e kifejezetten sikerre vezető funkciók.

Érdekes felfedezést tettünk. Több mint 200 weboldalfunkciót vizsgáltunk, és arra jutottunk, hogy szinte mindegyik sikeres weboldal szinte azonos funkciókkal rendelkezik.

Weboldalainkbe ezeket a funkciókat és tulajdonságokat építettük bele

Ezek a honlap funkciók a következők:

Könnyű kezelhetőség

Sajnos még ma is a legtöbb honlaptulajdonos nem tud, vagy csak nehezen tud módosítani weboldalának tartalmán. A sikeres weboldalak, mindig az aktualitásoknak megfelelően folyamatosan változó tartalommal rendelkeznek.

100%-os keresőoptimalizálhatóság

Nagyon fontos, hogy a weboldalak a lehető legjobb helyen szerepeljenek a Google keresőjében, ugyanis a sikeres weboldalak az új látogatóik legnagyobb részét a keresőkből szerzik. Ennek érdekében a weboldalt a létező összes szempontból keresőbaráttá tettük.

Multimédiás tartalom

A sikeres weboldalak szinte soha nem állnak pusztán szövegből. Vannak bennük képek, sőt ma már videók is. Éppen ezért úgy alakítottuk ki a Honlap Cégeknek oldalait, hogy játszi könnyedséggel lehessen multimédiás tartalmat beilleszteni.

Facebook integráció

Napjaink legfontosabb közösségi médiája a Facebook. Egyik 2015-ös weboldal sem hagyhatja figyelmen kívül. Éppen ezért a Honlap Cégeknek minden oldala többszörösen Facebook barát.

Látványos képváltó

Egy weboldalon a főoldalt látják általában a legtöbben, ezért nagyon fontos, hogy az Ön főoldalán (és sales oldalain) legyen valamilyen dinamikus elem, ami megfogja a látogató szemét, és az oldalon tartja. Erre a legtökéletesebb eszköz a képváltó.

Blog az oldalon

A sikeres honlapok mindegyike vezet blogot. Ettől sokan félnek, pedig nem nagy munka, és bámulatos a hatékonysága. Kommunikáljon rendszeresen látogatóival, és váljon szakértővé saját szakterületén.

Űrlap az oldalon

Az emberek nem szeretik a bonyolult dolgokat. Ez az interneten hatványozottan igaz. Éppen ezért meg kell hogy adjuk nekik a lehetőséget, hogy a honlapon keresztül el tudják Önt érni, megrendelést, vagy ajánlatot tudjanak kérni az oldal elhagyása nélkül. A Honlap Cégeknek ezt is tudja.

Tudni mit csinál a látogató

Annyira fontos funkció, hogy akár az elejére is tehettük volna. Minden vizsgált sikeres weboldal ezt használta. A Honlap Cégeknek honlapjai a világ legjobb Analizáló szoftverével vannak felszerelve, a Google Analytics-szel.

+ Honlap tulajdonságok

A fentieken kívül az alábbi két szempont is elsődleges honlapjaink elkészítésekor

Reszponzív weboldal

A reszponzív webdesign-t az utóbbi évek készülék dömpingje hívta életre. Pontosabban az internetezésre alkalmas készülékek, elsősorban mobiltelefonok, tabletek kijelző méreteinek sokszínűsége.

Egy olyan weboldal programozási megoldás, amely reagál az azt megjelenítő kijelző méretére. Alkalmazkodik ahhoz az eszközhöz amin nézik, így a grafikai tervet, a design-t megtartva kicsit másképp jelenik meg kis képernyőn és közepes méretű kijelzőn mint a megszokott nagy asztali monitorokon.

A Biztonság mindenek előtt!

Manapság egyre többször olvasni róla, hogy mennyire fontos a biztonság, és hogy komoly nemzetközi weboldalakat törnek fel hackerek.

Bár Ön biztos úgy gondolja, hogy “Az én cégem honlapját miért is akarná bárki feltörni?”, fontos tudnia, hogy igenis, akár az Ön weboldalát is feltörhetik. Bizonyára Ön sem szeretné, hogy a rosszul elkészített weboldala miatt hackerek kéretlen leveleket küldjenek az Ön nevében, vagy felnőtt reklámokat helyezzenek el a weboldalán, esetleg figyeljék látogatottsági statisztikáit.

Az informatikai biztonság rendkívül fontos, és a megkérdezett Cégvezetők 95%-a örült mikor bevezettük egyedülálló 3. szintű weboldalvédelmi rendszerünket, melynek segítségével hármas védelmi rendszert építettünk ki, így az általunk készített weboldalak feltörése szinte lehetetlen!

Mindezen funkciókat egyben kínálja Önnek:

Tekintse meg a honlapkészítés részleteit!

Amennyiben szeretne egy igazán sikeres honlapot készíteni Cégének kattintson a részletekért!