100%-os keresőoptimalizálhatóság

Hogy első helyen legyen a Google-ben!

Nem győzik hangsúlyozni manapság a keresőoptimalizáltság fontosságát. És igazuk van.

Ha valamely honlap első helyen van a Google keresőjében egy számára releváns kulcsszóval, akkor akár 30x annyi látogatója lesz, mint annak aki csak a 10. (nem is beszélve a többiekről).

Ezen belül csak néhány elemet had emeljek ki.

Meta adatok: A weboldal minden egyes aloldalán külön-külön lehet beállítani a meta adatokat. Ez nagyon fontos, hiszen így minden aloldalt külön tart számon a Google, és külön helyezést érhetünk el ezáltal.

Google láthatóság: A Google számára sajnos még ma is sok weboldalkészítő “láthatatlan” oldalakat hoz létre. Ez azt jelenti, hogy az oldal forráskódjában (ami alapján a Google vizsgálja az oldalt), nem jeleníti meg a szöveges tartalmat, ezáltal pedig keresőoptimalizálási szempontból szinte halálra ítéli az adott oldalt. [blockQuote position=”right”]Az oldal tartalmát a Google számára a lehető legjobban láthatóvá teszi.[/blockQuote]A Honlap Cégeknek ezzel ellentétben az oldal tartalmát a Google számára a lehető legjobban láthatóvá teszi, ezzel segítve elő a megfelelő helyezést.

Fontos azonban hangsúlyoznunk, hogy a keresőkben elfoglalt helyezést egyéb tényezők is befolyásolják, amelyek függetlenek a weboldaltól (pl. linképítés), így a megfelelő helyezés nem garancia, de ha a Honlap Cégeknek Weboldal készítési szisztémáját választja lehetséges.

Szerezzen Ön is rengeteg potenciális Ügyfelet a Google és a Honlap Cégeknek segítségével!

Rendelje meg most saját Honlap Cégeknek weboldalát!

Tekintse meg a honlapkészítés részleteit!

Amennyiben szeretne egy igazán sikeres honlapot készíteni Cégének kattintson a részletekért!