Könnyű kezelhetőség

Bárki tudja kezelni oldalainkat!

Mikor a Honlap Cégeknek koncepcióját megalkottuk, akkor a célunk az volt, hogy egy olyan Weboldal Készítési Szisztémát dolgozzunk ki, melynek segítségével bárki tudja kezelni saját weboldalát.

Ezt az alapgondolatot alátámasztotta, hogy a megkérdezett vállalkozások jelentős része abszolút nem tudja módosítani a weboldalát. A mai folyamatosan váltakozó világban a weboldalunkat is rendszeresen módosítanunk kell, és az aktuális piaci helyzetnek megfelelően kell kialakítani.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Önnek folyamatosan ott kell lennie, és folyamatosan átírnia a tartalmat. Viszont ha történik valami az Ön szakterületén, vagy történik valami váratlan esemény, akkor azonnal kell tudnia módosítani weboldala tartalmát, legyen az vasárnap este 9 órakor, vagy kedden délelőtt 10 órakkor.

A Honlap Cégeknek weboldalak számára olyan kezelőfelületet dolgoztunk ki, amelynek segítségével Ön bármikor a nap 24 órájában a hét minden napján minden nehézség nélkül módosítani tudja weboldala tartalmát.

Ezen a kezelőfelületen olyan egyszerű a tartalmat átírni, vagy éppen a menüpontokat átnevezni, hogy tényleg bárki meg tudja csinálni.

Ha meg tud írni egy e-mailt akkor ezzel is boldogulni fog.

A kezelőfelületen Ön korlátlanul tudja módosítani a weboldal szöveges részeit, a menüpontok szövegét, és mennyiségét. Mindezt persze a legnagyobb biztonságban.

A kezelőfelületet úgy alakítottuk ki, hogy Önnek ne kelljen attól félnie, hogy valamit elront az oldalon.

A bonyolultabb elemeket, és az olyan lehetőségeket, melyek módosítása problémát okozhat az oldal működésében (logó, lábléc, stb.) teljes biztonságban elzártuk, így semmilyen hibát nem tud elkövetni az oldalon.

A még könnyebb használat érdekében, minden megrendelőnknek egy részletes használati útmutatót adunk videó formájában, így Ön akár 100x is megnézheti mit kell tennie az oldal módosítása érdekében.

 

Ilyen egyszerű még nem volt a honlap kezelése!

Rendelje meg most saját Honlap Cégeknek weboldalát!

Tekintse meg a honlapkészítés részleteit!

Amennyiben szeretne egy igazán sikeres honlapot készíteni Cégének kattintson a részletekért!