Multimédiás tartalom

A képek és videók ereje a honlapokban!

Szokták mondani, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Ez különösen igaz a weboldalak esetén is. Egy weboldalnál különösen fontosak a szép, látványos, témába vágó képek.

Tulajdonképpen ezek egy jó honlapkészítő esetében a design részét képezik a képek is. Honlapkészítéskor különösen nagy figyelmet forítunk a képek elhelyezésére és megjelenésére is, így biztosítva, hogy a képek és videók elősegítsék az Ön bevételtermelését.

Weboldalainkon számtalan mennyiségű képet, dokumentumot sőt akár videót is elhelyezhet, sőt mindezt úgy alakítottuk ki, hogy ezeket akár Ön is könnyen módosíthassa, cserélhesse, sőt akár új képeket is elhelyezhet a weboldalon és újabb videókat is beilleszthet honlapjába.

Honlapjaink segítségével akár a weboldalon belül is szerkesztheti képeit, így még egyszerűbb a weboldal készítés az Ön számára. A videók beszúrása a legnépszerűbb videómegosztóról a Youtube-ról is lehetséges (sőt általában ezt szoktuk javasolni), bármilyen videót el tudunk helyezni a Youtube megosztóról!

 

Legyen látványos, képekkel és videókkal teli weboldala egyszerűen!

Rendelje meg most saját Honlap Cégeknek weboldalát!

Tekintse meg a honlapkészítés részleteit!

Amennyiben szeretne egy igazán sikeres honlapot készíteni Cégének kattintson a részletekért!