Űrlap az oldalon

Érkezzenek a megrendelései egyenesen a weboldalról!

Bármilyen területen tevékenykedjen is, az Ön látogatói sem különbözőek a többi internetezőtől. Az internetezők pedig lusták. Ezt pedig szó szerint kell venni. Ha nincs meg a lehető legegyszerűbb megoldás arra, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot, akkor soha nem is fogják felvenni, és Önnek soha nem lesznek honlapjáról Ügyfelei.

Ha nem kapják meg a lehető legegyszerűbb lehetőséget a kérdezésre, akkor már ott is vannak a konkurencia oldalán, és tőle rendelnek, tőle kérnek ajánlatot. Éppen ezért a Honlap Cégeknek oldalán megadjuk a lehető legegyszerűbb lehetőséget minden weboldalon a kapcsolatfelvételre.

Űrlapkitöltő rendszerünk segítségével az Ön weboldalán akár többféle, végtelenül egyszerűen kitölthető űrlapot is találnak látogatói. Az egyik minden weboldal alján található (ahogy azt ezen az oldalon is látja). Ennek segítségével azonnal intézhetnek Önnek kérdést. Ehhez nem kell mást tenniük, mint megadni a legfontosabb információkat és megnyomni a Küldés gombot! Nem, tényleg semmi mást nem kell tenniük.

Tudom, most mire gondol! De én nem tudom mindig figyelni az oldalt, hogy mikor érkezett új kérdés. Hogyan jut el hozzám az Ügyfél kérdése?

A lehető legegyszerűbben, és a lehető leggyorsabban. Önnek semmit nem kell tennie, ugyanis a rendszer automatikusan elküldi az Ön e-mail címére a látogató üzenetét, így Önnek sehova sem kell mennie, csak meg kell néznie az e-mailjeit.

A másik űrlap hasonlóan egyszerű, de talán sokkal fontosabb, mint az előző. Ez pedig a megrendelő, vagy ajánlatkérő űrlap. Segítségével, azonnal tudnak ajánlatot kérni potenciális Ügyfelei, sőt akár megrendelést is leadhatnak az oldalon keresztül. Képzelje el, hogy minden fölösleges herce-hurca nélkül akár napi szinten érkeznek a megrendelések honlapjáról!

Itt természetesen több információt kell megadniuk, hogy Ön minden szükséges információt megkapjon a sikeres üzletkötéshez. Tehát honlapja ezen a ponton kézzel foghatóan értékesít!

Ne hagyja elúszni az egyik legjobb értékesítőjét, amit a Honlap Cégeknek ad Önnek!

Rendelje meg most saját Honlap Cégeknek weboldalát!

Tekintse meg a honlapkészítés részleteit!

Amennyiben szeretne egy igazán sikeres honlapot készíteni Cégének kattintson a részletekért!