Honlapkészítés megrendelés

Hozza meg az utóbbi idők legjobb üzleti döntését!
  Köszönjük, hogy úgy döntött, hogy gondolkodik a Honlap Cégeknek.hu által készített egyedi, bevételtermelő weboldalának megrendelésén.

Gratulálunk! A lehető legjobb döntést hozza meg!

Z

Csodálatos designnal rendelkező honlapot kap, amelyről a konkurenciája csak álmodhat.

Z

Garantáltan csak a legjobb funkciók kapnak helyt weboldalában.

Z

Ennél könnyebben kezelhető weboldalt soha nem látott.

Z

A Weboldal garantáltan pénzt fog termelni Önnek!

Z

És nem utolsó sorban: Ön most semmit nem kockáztat a pénzvisszafizetési garanciánknak köszönhetően!

       

Amit Ön megkap, honlapkészítése megrendelésünkkel

Honlapkészítési szisztémánk elemei

Könnyű kezelhetőség

Sajnos még ma is a legtöbb honlaptulajdonos nem tud, vagy csak nehezen tud módosítani weboldalának tartalmán. A sikeres weboldalak, mindig az aktualitásoknak megfelelően folyamatosan változó tartalommal rendelkeznek.

100%-os keresőoptimalizálhatóság

Nagyon fontos, hogy a weboldalak a lehető legjobb helyen szerepeljenek a Google keresőjében, ugyanis a sikeres weboldalak az új látogatóik legnagyobb részét a keresőkből szerzik. Ennek érdekében a weboldalt a létező összes szempontból keresőbaráttá tettük.

Multimédiás tartalom

A sikeres weboldalak szinte soha nem állnak pusztán szövegből. Vannak bennük képek, sőt ma már videók is. Éppen ezért úgy alakítottuk ki a Honlap Cégeknek oldalait, hogy játszi könnyedséggel lehessen multimédiás tartalmat beilleszteni.

Facebook integráció

Napjaink legfontosabb közösségi médiája a Facebook. Egyik 2015-ös weboldal sem hagyhatja figyelmen kívül. Éppen ezért a Honlap Cégeknek minden oldala többszörösen Facebook barát.

Látványos képváltó

Egy weboldalon a főoldalt látják általában a legtöbben, ezért nagyon fontos, hogy az Ön főoldalán (és sales oldalain) legyen valamilyen dinamikus elem, ami megfogja a látogató szemét, és az oldalon tartja. Erre a legtökéletesebb eszköz a képváltó.

Blog az oldalon

A sikeres honlapok mindegyike vezet blogot. Ettől sokan félnek, pedig nem nagy munka, és bámulatos a hatékonysága. Kommunikáljon rendszeresen látogatóival, és váljon szakértővé saját szakterületén.

Űrlap az oldalon

Az emberek nem szeretik a bonyolult dolgokat. Ez az interneten hatványozottan igaz. Éppen ezért meg kell hogy adjuk nekik a lehetőséget, hogy a honlapon keresztül el tudják Önt érni, megrendelést, vagy ajánlatot tudjanak kérni az oldal elhagyása nélkül. A Honlap Cégeknek ezt is tudja.

Tudni mit csinál a látogató

Annyira fontos funkció, hogy akár az elejére is tehettük volna. Minden vizsgált sikeres weboldal ezt használta. A Honlap Cégeknek honlapjai a világ legjobb Analizáló szoftverével vannak felszerelve, a Google Analytics-szel.

A Weboldal Készítési Szisztéma alapján Ön az alábbi plusz szolgáltatásokat kapja szenzációs weblapja mellé!

+ Honlapkészítési Ajándékaink:

Ingyenes oktatóvideók hogy mindent megtanuljon

Mint azt már többször hangsúlyoztuk, weboldalunk a világ legegyszerűbb kezelőfelületével rendelkezik. Ehhez a kezelőfelülethez pedig részletes és mindenre kiterjedő oktatóvideót biztosítunk, melynek segítségével Ön bármikor megnézheti, hogyan is kell weboldalát kezelnie. Akár 100x is megnézheti a videót, így biztosan könnyen elsajátítja weboldalának kezelését.

Ingyenes tárhelyszolgáltatás (1 évig) ezzel sem kell foglalkoznia

A weboldalhoz a lehető legmodernebb és a piacon a leggyorsabb tárhelyet adjuk, ami annyit jelent, hogy az Ön látogatóinak rendkívül gyorsan betöltődik honlapja. A tárhelyét a piacon jelenleg legjobb feltételekkel fogja kapni, ráadásul egy évig teljesen ingyen. Az egy év letelte után a tárhelyszolgáltatás díja, továbbra is kedvezményes évente 9000 Ft+áfa

Ingyenes domain szolgáltatás (1 évig) egy .hu domain ingyen

Ön egy teljesen új domain nevet kap tőlünk. A domain név a www. utáni rész, vagyis a honlapjának a címe. Ha már van honlapcíme, akkor természetesen erre is el tudjuk készíteni új weboldalát, azonban ekkor a domain át alá kell vetni egy úgynevezett átregisztrációs kérelemnek. Ez sem jelent Önnek semmilyen költséget, és munkatársaink segítenek Önnek az átregisztrációval kapcsolatban. A domain fenntartása egy évig teljesen díjmentes, utána is mindössze évente 3000 Ft+áfa.

Ingyenes online marketing tanácsadás, hogy sikeres legyen oldala

Mivel nekünk is érdekünk, hogy az Ön oldala pénzt termeljen, ezért profi marketingeseink egy kis segítséget állítottak össze, mely tanácsok megfogadásával weboldala 999%-ig biztosan pénzt fog hozni Önnek!

Ingyenes betűlogó a honlaphoz, mert az arculat fontos

Minden honlapnak és cégnek szüksége van logóra. Ez az arculat alapeleme. Amennyiben Ön nem rendelkezik logóval, akkor profi grafikusaink az oldal címét egy betűlogóvá alakítják teljesen ingyen. Ha Ön professzionális grafikus logót szeretne, arra is van lehetőség, erről érdeklődjön majd projekt menedzserénél.

Kimagasló vírusvédelem, weboldala a legnagyobb biztonságban

Az interneten keringő vírusoktól, amelyek tönkreteszik a weboldalakat rengeteg weboldal tulajdonos retteg… de nem a mi Ügyfeleink. Mi kínosan ügyelünk az Ön honlapjának biztonságára, hogy Önnek, csupán az igazán fontos dolgokkal kelljen foglalkoznia (vagyis az új Ügyfelekkel)! Így ha a Honlap Cégeknek-t választja, akkor nyugodtan aludhat.

Ezeket most mind Ingyenesen megkapja megrendelése mellé!

Ne habozzon rendelje meg most!

Mi történik a megrendelés után?

Minőségbiztosítási alapelveinkben megbízhat!

Ön kap egy automatikus válaszlevelet, melyben Ön a megrendelés menetének minden részletét pontosan és mindenre kiterjedően megtekintheti. Ezen kívül pedig munkatársunk jelentkezni fog Önnél, hogy tájékoztassa a részletekről.

Ügyfélszolgálat

Ha a megrendelés során bármilyen kérdése van Ügyfélszolgálatunk bármikor áll rendelkezésére: +36 (30) 193-6272

Ön tehát megkapja a világ legkönnyebben kezelhető weboldalát, a legsikeresebb weboldalak által használt garantáltan bevételteremtő funkciókkal, valamint a fenti hihetetlen bónuszokat, mindössze nettó:

256.000 Ft-os áron

Nincsenek rejtett költségek, nincsenek kisbetűk, csak egyértelmű, kockázat nélküli, garantáltan bevételtermelő weboldal.

És ne felejtse ha nincs megelégedve a weboldallal, akkor ki sem kell fizetnie!

Semmi mást nem kell tennie, mint az alábbi űrlapot kitöltenie, és a MEGRENDELÉS gombra kattintania, és máris egy fantasztikus weboldallal lesz gazdagabb, ami garantáltan növelni fogja bevételeit!

A megrendelés megtörténte után megküldjük Önnek a szerződéstervezetet (merthogy a Honlap Cégeknek minden Ügyfelével hivatalos és jogszerű szerződést köt), mellyel, amennyiben nem ért egyet még mindig elállhat a megrendelésétől! Ne feledje Ön csak nyerhet!

Hozza meg az utóbbi idők egyik legfontosabb döntését,

és éljen ezzel az egyedülálló lehetőséggel!

Töltse ki most az űrlapot

és rendelje meg pénzt termelő weboldalát MOST!

Rendelje meg sikeres honlapját MOST!

Honlapkészítési megrendelő űrlap

A weboldalkészítés bruttó ára: 325.120 Ft

Fizetés: 8 napos utalás

A számlázás: ELEKTRONIKUS úton, a weboldal elfogadását követően. A weboldal élesítése és a tulajdonjog áthelyezése, valamint a Megrendelő részére hozzáférés biztosítása az utalás megtörténtét követően kerül sor. Ez a megrendelés szerződéskötési szándéknyilatkozatnak minősül, mely még nem jár fizetési kötelezettséggel a megrendelő részéről, valamint a Vállalkozó is fenntartja a jogot a megrendelés elutasítására.

A szerződést a SNAF.HU Plus Kft-vel fogja kötni, Székhely: 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor u. 48. Miután a form alján lévő gombra kattintott:

  1. Először kap egy visszaigazoló e-mail-t – ha nem érkezne meg, kérem ellenőrizze SPAM mappáját is, és amennyiben ott sem található, kérem jelezze felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)honlapcegeknek.hu)
  2. 48 órán belül (vagy az első munkanapon) Munkatársunk felkeresi Önt telefonon keresztül, és egyeztetik a megrendelés részleteit, pontosítják az Ön igényeit új weboldalával kapcsolatban.
  3. Előkészítjük a szerződését, melynek aláírása után megkezdődik a weboldalkészítés folyamata, melynek végén Ön egy professzionáli, és minden tekintetben bevételtermelő weboldalt kap!

Megrendelő űrlap